Mobila living

Mobila living

Oferim solutii personalizate de mobila living potrivite stilului dumneavoastra

Cand vorbim de mobila living, fie ca alegem un design modern, minimalist, sau un design clasic, living-ul ramane zona unde petrecem timp alaturi de cei dragi, si este un spatiu care ne place sa transmita ceva despre personalitatea noastra.

Living-ul este considerat probabil cea mai reprezentativa camera a oricarei locuinte, si de obicei este camera a carei amenajare trebuie gandita pe termen lung. Din acest motiv nu trebuie facut rabat de la calitate pentru pret. In general living-ul sau sufrageria este acelasi spatiu cu camera de oaspeti, si trebuie amenajat cat mai cald  pentru a crea o atmosfera cat mai primitoare, si de relaxare. Mai mult, fiind camera cea mai reprezentativa, este foarte important sa alegem cu atentie atat elementele cat si culorile folosite, pentru a fi in ton cu atmosfera creata de restul locuintei.

In ultima perioada conceptul de “open-space” se regaseste tot mai des in constructiile/renovarile de case/apartamente, si de cele mai multe ori bucataria este una cu livinigul astfel spatiul unde ne petrecem ziua cu cei dragi, devenind practic una cu locul de luat masa. Tocmai din acest motiv amplasamentul devine un factor esential in design-ul unui living, si cand alegem mobila living trebuiesc luate in considerare toate elementele care formeaza sapatiul.

Realizat din PAL si/sau MDF, este important pentru noi ca proiectul dumneavoastra de mobila living sa fie pe cat de estetic, pe atat de util, si usor de intretinut pentru a ii asigura longevitatea.

La orice comanda de mobila living sunt incluse:

Design.
Montaj.
Transport.
Revizuirea mobilierului semestrial/anual pe o perioada de 2 ani.
Ajustari post-montaj.

Servicii optionale pentru mobila living:

Revizuirea mobilierului semestrial/anual pe o perioada stabilita prin contract.
Relocare.

Vezi si: