Mobila dormitor

Mobila dormitor

Mobila dormitor personalizata pentru confortul dumneavoastra

Odihna este poate cel mai important factor pentru a avea o viata sanatoasa, si din acest motiv punem accentul ca mobila dormitor sa creeze o ambienta perfecta pentru nevoile dumneavoastra. Mobila dormitor in general nu trebuie sa fie aglomerata, pentru a crea o atmosfera aerisita, relaxanta.

Design-ul vine complementar utilitatii, dar nu trebuie ignorat. Este foarte important pentru cine este destinat un dormitor. Fie ca e vorba de un dormitor matrimonial pentru adulti, sau dormitorul copiilor, dormitorul trebuie sa aiba caracteristicile care ofera cea mai optima stare de liniste potrivita persoanei caruia ii este destinat.

In general un dormitor ar trebui mobilat cat mai minimalist ca si numar de elemente, doar cu elemente foarte utile cum ar fi patul, o comoda, si poate un dulap, iar dupa, in functie de necesitati, adaugate elemente ca birou, scaune si alte elemente necesare. In functie de necestiati putem umple spatiul cu toate elementele pe care le dorim atata timp cat avem buna cunostinta ca un dormitor aglomerat inseamna o atmosfera incarcata.

In functie de personalitatea fiecaruia dintre noi, culorile alese pot fi reci, care sa emane acea atmosfera linistita de care unii din noi avem nevoie sa ne odihnim, sau calde, vii, care sa emane acea atmosfera de “acasa” pe care unii din noi o cautam cand ne odihnim. La fel de important este sa urmam pe cat se poate acelasi ton cu restul locuintei.

Realizata din PAL si/sau MDF, mobila dormitor trebuie sa ofere atat utilitate cat si confort, dar poate si mai important o usoara intretinere care duce la longevitate.

La orice comanda de mobila dormitor sunt incluse:

Design.
Montaj.
Transport.
Revizuirea mobilierului semestrial/anual pe o perioada de 2 ani.
Ajustari post-montaj.

Servicii optionale pentru mobila dormitor:

Revizuirea mobilierului semestrial/anual pe o perioada stabilita prin contract.
Relocare.

Vezi si: