Mobila bucatarie

Mobila bucatarie

Mobila bucatarie creata pentru utilitatea si confortul dumneavoastra

Cand vine vorba de mobila bucatarie, ulititatea trebuie imbinata cu confortul intr-un dozaj optim. Stim cu totii ca o perioada buna din rutina zilnica ne-o petrecem in bucatarie, iar mobila de bucatarie trebuie organizata pentru a transforma experienta in una cat mai relaxanta.

Design-ul este un factor important, mai ales cand vorbim de amplasament, si trebuie intotdeauna adaptat la dimensiunile si forma spatiului disponibil. Orice bucatarie are zone de interes cum ar fi locul de gatit, sau locul de luat masa, si doar printr-o planificare amanuntita putem eficientiza spatiul. In ultima perioada conceptul de “open-space” se regaseste tot mai des in constructiile/renovarile de case/apartamente, si de cele mai multe ori bucataria este una cu livinigul, astfel spatiul unde ne petrecem ziua cu cei dragi, devenind practic una cu locul de luat masa. Tocmai din acest motiv amplasamentul devine un factor esential in design-ul unei bucatarii, si cand alegem mobila de bucatarie trebuiesc luate in considerare toate elementele care formeaza sapatiul.

Sa nu uitam ca mobila de bucatarie trebuie sa fie reprezentativa stilului dumneavoastra. Fie ca alegeti un stil clasic in care accentul se pune pe finisaje, sau unul minimalist in care reprezentative sunt liniile fine, este important sa fie in acelasi ton cu restul obiectelor din bucatarie, dar si cu restul locuintei, pentru o armonizare optima.

Mobila bucatarie realizata din PAL sau MDF, accesoriile alese, si culorile desenate, dau starea incaperii. Ele trebuiec alese cu grija pentru a evidentia atmosfera rece, de liniste, sau calda, vie, pe care doriti sa o emane bucatarie dumneavoastra.

La orice comanda de mobila bucatarie sunt incluse:

Design.
Montaj.
Transport.
Revizuirea mobilierului semestrial/anual pe o perioada de 2 ani.
Ajustari post-montaj.

Servicii optionale pentru mobila bucatarie:

Revizuirea mobilierului semestrial/anual pe o perioada stabilita prin contract.
Relocare.

Vezi si: